Κέντρο Αισθητικής Evi Kinoli: Make Up Artist - Καλαμαριά
2313 090050
Καλαμαριά • Θεσσαλονίκη

Θεραπείες αντιγήρανσης (Regeneration Anti-age Therapy)

Όλες οι Υπηρεσίες Ομορφιάς
Αρχική
Θεραπείες αντιγήρανσης
Θεραπείες αντιγήρανσης
Θεραπείες αντιγήρανσης
Στόχος των εξειδικευμένων θεραπειών αντιγήρανσης και αναζωογόνησης (Regeneration – Anti-age Therapy) σε πρόσωπο και μάτια, είναι η διόρθωση χρόνιων βλαβών και ελαττωμάτων του δέρματος. Θεραπείες με ενεργά συστατικά όπως κολλαγόνο, βιταμίνες, πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα κ.ά προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα αντιγήρανσης και ανανέωσης της επιδερμίδας.
Ιδανικές Θεραπείες για:

Στο Κέντρο μας, εφαρμόζουμε τις θεραπείες αυτές με καινοτόμα συστατικά και αυστηρές πιστοποιήσεις ασφάλειας για την ανθρώπινη υγεία (δεν περιέχουν parabens, propylene glycol, mineral oil, allergen, SLES, SLS) της εταιρείας Juliette Armand The Personal Professional Skincare 

Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης (Deep Face Skin Hydration Therapy)

Η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης με τη χρήση υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου, αποκαθιστά τη φωτεινότητα του προσώπου λειαίνοντάς το με φυσικό τρόπο άμεσα. Λειτουργεί με στόχο την αύξηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας αυξάνοντας την υγρασία της και βελτιώνοντας την όψη της. Προστατεύει τις εκτεθειμένες περιοχές όπως λαιμός, ντεκολτέ, χέρια και φυσικά το πρόσωπο.

Ιδανική θεραπεία για:

Θεραπεία βιταμίνης C (Vit-C)

Η θεραπεία βιταμίνης C είναι μία ενισχυμένη αντιοξειδωτική θεραπεία που βοηθά στην αποκατάσταση του φωτογηρασμένου δέρματος και στον αποχρωματισμό των πανάδων. Ταυτόχρονα επαναφέρει τη φωτεινότητα και τον τόνο του δέρματος, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. 

 Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί μετά από δερμοαπόξεση με διαμάντια (diamant dermabrasion) για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Γίνεται όλο τον χρόνο (ακόμη και καλοκαίρι για να ρυθμίζεται η έκκριση της μελανίνης στο δέρμα) Τα αποτελέσματα της θεραπείας μπορούν να ενισχυθούν στο σπίτι με ειδικά προϊόντα Vit-C.

PHOTOGALLERY