Κέντρο Αισθητικής Evi Kinoli: Make Up Artist - Καλαμαριά
2313 090050
Καλαμαριά • Θεσσαλονίκη

Extension βλεφαρίδων τρίχα – τρίχα

Όλες οι Υπηρεσίες Ομορφιάς
Εάν λατρεύετε τις μακριές, πυκνές, πλούσιες βλεφαρίδες που αναδεικνύουν το βλέμμα σας, τότε επιλέξτε την εφαρμογή Extension βλεφαρίδων που προσφέρουμε με μεγάλη εμπειρία στο Κέντρο μας.
Οι extension βλεφαρίδες, τοποθετούνται μια-μια, δίνοντας μήκος, ένταση και πολύ φυσικό αποτέλεσμα στο βλέμμα. Τοποθετούνται με συγκόλληση μία τεχνητής τρίχας επάνω σε μία φυσική υγιή τρίχα του βλεφάρου, χωρίς να αγγίζουν το δέρμα. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη ( 6mm-18mm) με διάφορες επιλογές πλάτους καμπυλών, ώστε να πυκνώνουν τις βλεφαρίδες σας στο μήκος που ήδη αυτές έχουν ή να τις μεγαλώνουν όσο εσείς επιθυμείτε.

Η ποιότητά τους μπορεί να είναι από συνθετικό ή από μετάξι. Η διάρκειά τους, θεωρητικώς, είναι όση και η διάρκεια του κύκλου ζωής των φυσικών βλεφαρίδων (περίπου 2-3 μήνες), αλλά σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται και από τον τρόπο μεταχείρισής τους (π.χ, αν τρίβετε διαρκώς τα μάτια σας και πέφτουν οι φυσικές βλεφαρίδες, πέφτουν και αυτές νωρίτερα). Κατά μέσο όρο η διάρκειά τους κυμαίνεται γύρω στις έξι εβδομάδες και αναλόγως της κατάστασής τους, πριν ή μετά, θέλουν συντήρηση με προσθήκη νέων.

Η τεχνική εφαρμόζεται στο Κέντρο μας με απόλυτη ακρίβεια. Οι συγκολλήσεις γίνονται σε απόσταση μόλις 0,5 χιλιοστό από το δέρμα του βλεφάρου. Για τη διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται ειδική κόλλα,  αβλαβής, που δεν προκαλεί ερεθισμούς και καμία άλλη επίπτωση στα μάτια, διότι δεν τα αγγίζει. Η τεχνική δεν είναι επιβλαβής για τις φυσικές σας βλεφαρίδες ούτε τις καταστρέφει. 

Η διαδικασία της τοποθέτησης είναι ανώδυνη αλλά πρέπει να μείνετε ακίνητη. Διαρκεί αναλόγως με τον αριθμό των βλεφαρίδων που προστίθενται διότι μπορεί να είναι λίγες ή περισσότερες.

Απαιτείται , βεβαίως, εξειδικευμένο στην τεχνική αυτή, προσωπικό, διότι αλλιώς, τα πάντα μπορούν να συμβούν…

PHOTOGALLERY