Κέντρο Αισθητικής Evi Kinoli: Make Up Artist - Καλαμαριά
2313 090050
Καλαμαριά • Θεσσαλονίκη

Ημιμόνιμο eyeliner

Όλες οι Υπηρεσίες Ομορφιάς
Αρχική
Tattoo eyeliner
Tattoo eyeliner
Tattoo eyeliner
Επειδή συχνά χρησιμοποιείται η λέξη tattoo (είναι και πιο σύντομη), να διευκρινίσουμε ότι το μόνο κοινό που έχει το Ημιμόνιμο eyeliner με το Τατουάζ, είναι ότι χρησιμοποιούν και οι δύο τεχνικές, βελόνα για την εισχώρηση της χρωστικής στο δέρμα. Ο εξοπλισμός εφαρμογής τους και οι χρωστικές, είναι τελείως διαφορετικές. Το τατουάζ διαρκεί εφ’ όρου ζωής, ενώ το ημιμόνιμο μακιγιάζ εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου και ο χρόνος αυτός, εξαρτάται από την ποιότητα των χρωμάτων, από τις τεχνικές του ειδικού, από τον τύπο δέρματος αλλά και από την φροντίδα μετά την εφαρμογή.
Ο εξοπλισμός και οι χρωστικές του μόνιμου μακιγιάζ είναι απολύτως ασφαλείς. Τουλάχιστον στο Κέντρο μας, όπου χρησιμοποιούμε την βραβευμένη ως την καλύτερη διεθνώς, εταιρεία, την Nouveau Contour, η οποία προσφέρει εξοπλισμό και μια μεγάλη γκάμα σε βελόνες εφαρμογής υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένες από χειρουργικό ατσάλι, αποστειρωμένες, σε ασφαλή κάψουλα μιας χρήσεως, οι οποίες δεν τραυματίζουν το δέρμα, ενώ διαθέτουν τραχύ άξονα ώστε να γίνεται υψηλή έγχυση της χρωστικής.
Τα παραπάνω έχουν μεγάλη σημασία, διότι μια επιτυχημένη εφαρμογή μόνιμου μακιγιάζ δεν εξαρτάται μόνο από τις καλές χρωστικές, τα καλά μηχανήματα, τα κατάλληλα εργαλεία και την καλή τεχνική, αλλά και τη καλή ποιότητα της βελόνας. Και φυσικά, το πιο σημαντικό, είναι η εμπειρία. Το Κέντρο μας, διαθέτει την Εύη Κινόλλη, Ειδική Εφαρμογών Αισθητικού & Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ και Expert Trainer της Nouveau Contour στην Ελλάδα, δηλαδή, πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια στο ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Η τεχνική του eyeliner

Το περίγραμμα ματιών με μόνιμο μακιγιάζ, που αποκαλείτε eyeliner, έχει σαν σκοπό να ομορφύνει το σχήμα των ματιών και να τονίσει το βλέμμα σε περίπτωση που οι βλεφαρίδες είναι αραιές, ανοιχτόχρωμες ή ανύπαρκτες.

Πιο συγκεκριμένα με την έννοια eyeliner εννοούμε μια συνεχή γραμμή που μπορεί να γίνει λεπτή αν εφαρμοστεί μία σειρά δερματόχρωσης ανάμεσα στις βλεφαρίδες για κάτι διακριτικό ή μια πιο παχιά όπως στο κλασσικό μακιγιάζ αν εφαρμόσουμε πολλές σειρές δερματόστιξης. Το eyeliner μπορεί να γίνει και στο πάνω αλλά και στο κάτω βλέφαρο.
Αρχική
Όλες οι Υπηρεσίες Ομορφιάς

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Ομορφιάς

2313 090050 

PHOTOGALLERY