Κέντρο Αισθητικής Evi Kinoli: Make Up Artist - Καλαμαριά
2313 090050
Καλαμαριά • Θεσσαλονίκη

Ημιμόνιμο περίγραμμα και γέμισμα χειλιών

Όλες οι Υπηρεσίες Ομορφιάς
Αν θέλετε τα χείλη σας να είναι πάντα όμορφα και καλοσχηματισμένα, χωρίς να ανησυχείτε αν έφυγε το κραγιόν σας, τότε το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ιδανικό για εσάς. Απαραίτητη διευκρίνιση: Το μόνο κοινό που έχει το Ημιμόνιμο eyeliner με το Τατουάζ, είναι ότι χρησιμοποιούν και οι δύο τεχνικές, βελόνα για την εισχώρηση της χρωστικής στο δέρμα. Ο εξοπλισμός εφαρμογής τους και οι χρωστικές, είναι τελείως διαφορετικές. Το τατουάζ διαρκεί εφ’ όρου ζωής, ενώ το ημιμόνιμο μακιγιάζ εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου και ο χρόνος αυτός, εξαρτάται από την ποιότητα της εφαρμογής που έγινε.
Ο εξοπλισμός και οι χρωστικές του μόνιμου μακιγιάζ είναι απολύτως ασφαλείς. Τουλάχιστον στο Κέντρο μας, όπου χρησιμοποιούμε την βραβευμένη ως την καλύτερη διεθνώς, εταιρεία, την Nouveau Contour, η οποία προσφέρει εξοπλισμό και μια μεγάλη γκάμα σε βελόνες εφαρμογής υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένες από χειρουργικό ατσάλι, αποστειρωμένες, σε ασφαλή κάψουλα μιας χρήσεως, οι οποίες δεν τραυματίζουν το δέρμα, ενώ διαθέτουν τραχύ άξονα ώστε να γίνεται υψηλή έγχυση της χρωστικής.

Τα παραπάνω έχουν μεγάλη σημασία, διότι μια επιτυχημένη εφαρμογή μόνιμου μακιγιάζ δεν εξαρτάται μόνο από τις καλές χρωστικές, τα καλά μηχανήματα, τα κατάλληλα εργαλεία και την καλή τεχνική, αλλά και τη καλή ποιότητα της βελόνας. 

Και φυσικά, το πιο σημαντικό, είναι η εμπειρία. Το Κέντρο μας, διαθέτει την Εύη Κινόλλη, Ειδική Εφαρμογών Αισθητικού & Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ και Expert Trainer της Nouveau Contour στην Ελλάδα, δηλαδή, πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια στο  ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Η διαδικασία περιγράμματος στα χείλη.

Η εφαρμογή αποτελεί την μικροχρωμάτιση του ορίου που χωρίζει το εσωτερικό χείλος με το κανονικό δέρμα του προσώπου. Αυτό το όριο που είναι γνωστό ως vermillion line και ξεχωρίζει συνήθως από τη λευκή απόχρωσή του, ενώ άλλες φορές είναι λιγότερο εμφανές. Το πάχος του περιγράμματος φυσικά μπορεί να είναι λίγο έως πολύ μεγάλο και να συμπληρωθεί με ένα απαλό σβήσιμο που θα το συνδέει, χρωματικά, με το χρώμα των χειλιών. 

Αν γίνει η σωστή επιλογή χρώματος και το περίγραμμα ταιριάζει με το υπόλοιπο πρόσωπο, το εσωτερικό του χείλους “διογκώνεται” απαλά και αποκτάει μία όμορφη φυσική απόχρωση χωρίς καν να βαφτεί. Κάνοντας μόνο ένα απλό περίγραμμα με τη χρήση του μόνιμου μακιγιάζ στα χείλη, δίνεται πολύ εύκολα η εντύπωση ότι βάφτηκε ελαφρά το σύνολο των χειλιών, όπως στο κλασσικό μακιγιάζ. Το άνω χείλος, στην ώριμη γυναίκα, έχει την τάση να συρρικνώνεται και να χάνει το αρχικό του χρώμα. Το κάπνισμα μπορεί επίσης να επιταχύνει αυτή τη διαδικασία. Το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να αποκαταστήσει το αρχικό σχήμα και χρώμα και να διορθώσει τυχόν ασυμμετρίες.

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσουν χρώμα όλα τα χείλη σας ώστε να δείχνουν διαρκώς βαμμένα σε κάποιο χρώμα, τότε με την ίδια διαδικασία, ολοκληρώνουμε το γέμισμα των χειλιών. 

Η θεραπεία μπορεί να συμπληρωθεί στο Κέντρο μας, με την προσθήκη υαλουρονικού στα χείλη, χωρίς βελόνα, με τη συσκευή dermapen.

PHOTOGALLERY