Κέντρο Αισθητικής Evi Kinoli: Make Up Artist - Καλαμαριά
2313 090050
Καλαμαριά • Θεσσαλονίκη

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ (PMU) φρυδιών

Όλες οι Υπηρεσίες Ομορφιάς
Αρχική
Tattoo φρυδιών
Tattoo φρυδιών
Tattoo φρυδιών
Το Microblading φρυδιών - Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι πραγματικά τέχνη! Αναμορφώνει όλο το πρόσωπο και αναδεικνύει το βλέμμα σε κάθε ηλικία! Προϋπόθεση αποτελεί, ο σχεδιασμός των φρυδιών να δίνει ένα άριστο φυσικό αποτέλεσμα, στα χρώματά σας, πάντα σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας, αλλά πάνω από όλα με αρμονία! Διότι δεν είναι πάντα το αποτέλεσμα μιας εφαρμογής, όπως το φανταζόσασταν, ή τουλάχιστον αυτό διαπιστώνουμε στο Ινστιτούτο μας, όπου μας ζητούν να κάνουμε πρώτα αφαίρεση προηγούμενων αποτυχημένων εφαρμογών, πριν επανασχεδιάσουμε τα φρύδια …

Η Εύη Κινόλλη, Ειδική Εφαρμογών Αισθητικού & Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ και Expert Trainer της Nouveau Contour στην Ελλάδα, πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών – Microblading, με αμέτρητες εφαρμογές μέχρι σήμερα, εγγυάται για ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα! Δείτε ενδεικτικές δουλειές μας!

Το Microblading φρυδιών - Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών, δεν διαρκεί εφ’ όρου ζωής. Η διάρκεια ζωής του εξαρτάται από την ποιότητα των χρωμάτων, από τις τεχνικές του ειδικού, από τον τύπο δέρματος αλλά και από την φροντίδα μετά την εφαρμογή. Ο εξοπλισμός και οι χρωστικές του μόνιμου μακιγιάζ είναι απολύτως ασφαλείς. Τουλάχιστον στο Κέντρο μας, όπου χρησιμοποιούμε την βραβευμένη ως την καλύτερη διεθνώς, εταιρεία, την Nouveau Contour, η οποία προσφέρει εξοπλισμό και μια μεγάλη γκάμα σε βελόνες εφαρμογής υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένες από χειρουργικό ατσάλι, αποστειρωμένες, σε ασφαλή κάψουλα μιας χρήσεως, οι οποίες δεν τραυματίζουν το δέρμα, ενώ διαθέτουν τραχύ άξονα ώστε να γίνεται υψηλή έγχυση της χρωστικής.
Με το ημιμόνιμο Μακιγιάζ- Microblading φρυδιών, αλλάζει η όψη του σχήματος, γίνεται πιο ομαλή και ομοιόμορφη. Τονίζεται και να ζωντανεύει το χρώμα των φρυδιών με φυσικό τρόπο, διορθώνονται ασυμμετρίες. Προστίθενται ζωγραφιστές τρίχες εκεί που χρειάζεται, ανασηκώνεται η εξωτερική γωνία με αποτέλεσμα να δημιουργείται η αίσθηση του λίφτινγκ. Το βλέμμα, με νέο, σωστό σχήμα φρυδιών ανάλογα με το πρόσωπο, γίνεται πολύ πιο εντυπωσιακό. Ο χρωματισμός των φρυδιών επιλέγεται από μία πλούσια γκάμα ειδικών χρωμάτων ώστε να ανταποκρίνεται στο δέρμα και στο χρώμα των μαλλιών, σύμφωνα με την επιθυμία της πελάτισσας.

PHOTOGALLERY