Κέντρο Αισθητικής Evi Kinoli: Make Up Artist - Καλαμαριά
2313 090050
Καλαμαριά • Θεσσαλονίκη

Σεμινάρια Make Up/tattoo από το Εκπαιδευτικό Κέντρο EVI KINOLLI / Nouveau Contour

Όλες οι Υπηρεσίες Ομορφιάς

Σεμινάρια Μόνιμου Μακιγιάζ από την EVI KINOLLI και την ομάδα της με την υπογραφή της P  M  U   t e a m Nouveau Contour Greece

Προγράμματα Εκπαίδευσης:

Το μόνιμο μακιγιάζ είναι πλέον μια από τις πιο περιζήτητες και πολλά υποσχόμενες υπηρεσίες στη βιομηχανία της ομορφιάς! 

Προσφέρουμε πιστοποιημένη εκπαίδευση στο ημιμόνιμο μακιγάζ, με αμέτρητες ώρες εκπαίδευσης και άλλων τόσων εφαρμογών από την υπεύθυνη εκπαιδεύτρια Εύη Κινόλλη, Ειδικό Εφαρμογών Αισθητικού & Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ, Expert Trainer της Nouveau Contour στην Ελλάδα. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από την ίδια και την ομάδα της, σε συνεργασία  με την P  M  U   t e a m Nouveau Contour, Greece και του ΚΔΒΜ1 Eva Beauty. Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση δίδεται έγκυρος τίτλος σπουδών καθώς και Certificate Nouveau Contour (International Master Academy) το οποίο αναγνωρίζεται παγκοσμίως.

Στη σχολή μόνιμου μακιγιάζ της Εύης Κινόλλη, μαθαίνεις να εφαρμόζεις την υπηρεσία αισθητικού μόνιμου μακιγιάζ σε χείλη, φρύδια, βλεφαρίδες , eyeliner, medical tattoo για σχηματισμό θηλής, γέμισμα αλωπεκίασης (scalp tattoo), κάλυψη αισθητικών ουλών και τραυμάτων, διορθώνοντας ατέλειες, τονίζοντας χρώματα και δημιουργώντας βάθος. Φυσικά, μαζί με όλα αυτά και tattoo σώματος, όπως και αφαίρεση ημιμόνιμου τατουάζ από πρόσωπο και σώμα.

Εκπαιδεύεσαι στη μοναδική τεχνική της Nouveau Contour και έχεις ως στόχο σου να γίνεις και εσύ ένας επαγγελματίας στο χώρο του μόνιμου μακιγιάζ!

Στόχος των σεμιναρίων του κέντρου EVI KINOLLI / Nouveau Contour είναι να παρέχει την πιο ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση ώστε να γίνει ένας επιτυχημένος επαγγελματίας του Μόνιμου Μακιγιάζ. Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο σας στο κέντρο εκπαίδευσης EVI KINOLLI θα είστε ένας ικανός και καταρτισμένος επαγγελματίας έχοντας λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση εμπειρία στον τομέα του Μόνιμου Μακιγιάζ.

Επίσης, η Εύη Κινόλλη διενεργεί σεμινάρια Brow Lamination φρυδιών, Lash Lift βλεφαρίδων και Extension βελφαρίδων

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήρι για τις ανάγκες του μόνιμου μακιγιάζ, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2313090050 ή επισκεφτείτε μας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, Πόντου 78, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

PHOTOGALLERY