Κέντρο Αισθητικής Evi Kinoli: Make Up Artist - Καλαμαριά
2313 090050
Καλαμαριά • Θεσσαλονίκη

Φωτοθεραπεία mask led σε 7 αποχρώσεις

Όλες οι Υπηρεσίες Ομορφιάς
Αρχική
Φωτοθεραπεία mask led 7
Φωτοθεραπεία mask led 7

Η θεραπεία της NASA στο Κέντρο μας! Θεαματικά αποτελέσματα με την εφαρμογή της μάσκας LED. Με την τεχνολογία του φωτός LED Photon Rejuvenator, βοηθούμε με τη μετατροπή της φωτεινής ενέργειας σε κυτταρική ενέργεια αυξάνουμε τη ροή του αίματος στο πρόσωπο, επιτυγχάνοντας κυτταρική ανάπτυξη, διέγερση των ινοβλαστών, παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ βοηθάει στην επούλωση ουλών και συμβάλλει στην μείωση της ακμής.

Η μάσκα με τεχνολογία του φωτός LED, διαθέτει 7 διαφορετικές αποχρώσεις λάμπας LED, διότι κάθε χρώμα διεγείρει διαφορετικές κυτταρικές ομάδες, αντιμετωπίζοντας ένα διαφορετικό πρόβλημα. 

Είναι μια 100% ασφαλής και μη επεμβατική μέθοδος με αναγεννητική, αντιγηραντική και αντιβακτηριδιακή δράση, χωρίς επικίνδυνη ακτινοβολία UV. Συμβάλλει στη φυσική αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, όπως ουλές ακμής, σημάδια του προσώπου, ρυτίδες, πανάδες, κοκκινίλες, δυσχρωμίες, φλεγμονές, ξηρότητα, λιπαρότητα, μεγάλους πόρους. Αφήνει το δέρμα, λείο και αψεγάδιαστο. Είναι μία εντελώς ανώδυνη θεραπεία. 

Η θεραπεία:

Πως λειτουργεί

Η μάσκα Led διαθέτει 3 ρυθμιζόμενες συχνότητες έντασης της φωτοθεραπείας και 7 φωτορυθμίσεις. Η συσκευή διαθέτει led λυχνίες, σύστημα ρύθμισης ώστε να προσαρμόζεται σε όλα τα πρόσωπα. Κάθε χρώμα φωτισμού ενδείκνυται για διαφορετικές ή συμπληρωματικές χρήσεις. Μπορεί φυσικά να γίνει συνδυαστική εναλλαγή των 7 χρωμάτων.

Χρόνος Θεραπείας: 20-30 λεπτά. Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες, οι οποίες γίνονται με συχνότητα 2 τη βδομάδα 

Απαγορεύεται η χρήση σε περίπτωση εγκυμοσύνης , παιδιά, άτομα με αλλεργία στο φως. Η χρήση φαρμάκων μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο δερματικό πρόβλημα κατά τη χρήση του, ενημερώστε μας αμέσως.

(Σ.Σ: οι αριθμοί μέσα στις παρενθέσεις, αφορούν στο μήκος κύματος εκπομπής του φωτός)

Κόκκινο φώς (Red 630nm):

Αρχική

Μπλε φως (Blue 470nm):

Αρχική

Πράσινο φως (Green 520nm):

Αρχική

Κίτρινο φως (Yellow 590nm):

Αρχική

Μωβ φως (Perple 390nm):

Αρχική

Κυανό φως (Cyan 490nm):

Αρχική

Λευκό φως (Laser Light):

Αρχική

PHOTOGALLERY