Κέντρο Αισθητικής Evi Kinoli: Make Up Artist - Καλαμαριά
2313 090050
Καλαμαριά • Θεσσαλονίκη

Πρεσοθεραπεία

Όλες οι Υπηρεσίες Ομορφιάς
Αρχική
Πρεσοθεραπεία
Πρεσοθεραπεία
Πρεσοθεραπεία
Τώρα, στο Κέντρο Αισθητικής EVI KINOLLI και πρεσοθεραπεία! Ειδικός εξοπλισμός με δύο λειτουργίες: για θεραπείες ομορφιάς, αλλά και θεραπευτικές υπηρεσίες αντιμετώπισης του πόνου, χάρη στην υπέρυθρη ακτινοβολία που διαθέτει η δεύτερη λειτουργία.

Τι είναι η πρεσοθεραπεία

Η πρεσοθεραπεία είναι τεχνική της ηλεκρομάλαξης για την εν τω βάθει μάλαξη και συμπίεση. Ενδείκνυται για άτομα με κατακράτηση υγρών στα άκρα (πρησμένα πόδια ή κοιλιά) λόγω κυκλοφορικών διαταραχών του αίματος ή λεμφικών διαταραχών αλλά και για την μείωση της εντοπισμένης κυτταρίτιδας. Η πρεσοθεραπεία, είναι στην πράξη, η άσκηση εντοπισμένης πίεσης με μαξυλαράκια, μέσα από ένα σύστημα συμπίεσης που ρυθμίζεται από μονάδα ελέγχου η οποία παρέχει αέρα στα διάφορα τμήματα που έχουν τοποθετηθεί στις επιλεγμένες περιοχές. Δρα στους εξωτερικούς ιστούς, ευνοώντας την παροχέτευση των υγρών που υπάρχουν στα διάκενα των ιστών και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λεμφικής οδού.
Η πρεσοθεραπεία βοηθάει την υγεία και την ομορφιά με πολλούς τρόπους:

Εάν θέλετε να αποκτήσετε φόρμα και να χάσετε βάρος, η πρεσοθεραπεία σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση, φέρνει καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο., Επιπλέον, χαλαρώνει τους μύες μειώνοντας τη μυϊκή κόπωση και ανακουφίζει από το στρές και την ένταση.

Χάρη στην εφαρμογή κυμάτων πίεσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αποστραγγίζονται οι τοξίνες, τα λίπη και τα υγρά που ευθύνονται για την κυτταρίτιδα. Η ροή οξυγόνου στους ιστούς του δέρματος αυξάνει, ενεργοποιώντας την αναγέννησή τους. Έτσι, το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και πιο υγιές

Medical Θερμοθεραπεία με υπέρυθρη ακτινοβολία

Η θεραπεία με υπέρυθρη θερμότητα, γνωστή και ως θερμοθεραπεία, είναι η εφαρμογή της θερμότητας με υπέρυθρη ακτινοβολία στο σώμα, για την ανακούφιση από τον πόνο και για την ενίσχυση της υγείας. Είναι μία θεραπευτική μέθοδος γνωστή από την αρχαιότητα σε όλο τον κόσμο.

Αναφερόμαστε στην υπέρυθρη ακτινοβολία που παράγει θερμότητα, η οποία επιδρά στους ιστούς.

Το μήκος κύματός της κυμαίνεται από το 1 χιλιοστό έως τα 700 nm.  Εκπέμπεται από τον ήλιο (η ζέστη που νιώθουμε όταν κάνουμε ηλιοθεραπεία), από όλους τους έμβιους οργανισμούς και όλα τα σώματα. 

Σήμερα η θεραπεία θερμότητας με υπέρυθρη ακτινοβολία χρησιμοποιείται μεταξύ των άλλων, για λόγους αποκατάστασης και ανακούφισης από πόνο και ενοχλήματα.

Στον Πολυχώρο μας, διαθέτουμε μηχάνημα υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με υπέρυθρη ακτινοβολία είναι:

PHOTOGALLERY