Κέντρο Αισθητικής Evi Kinoli: Make Up Artist - Καλαμαριά
2313 090050
Καλαμαριά • Θεσσαλονίκη

Έντονη σύσφιξη & αδυνάτισμα με HI-EMT MAGSHAPE

Όλες οι Υπηρεσίες Ομορφιάς
Αρχική
Σύσφιξη/αδυνάτισμα
Σύσφιξη/αδυνάτισμα
Στον Πολυχώρο Ομορφιάς EVI KINOLLI, διαθέτουμε το νέο HI-EMT MAGSHAPE μηχάνημα για έντονη Σύσφιξη & Αδυνάτισμα με Ηλεκτρομαγνητικά Κύματα.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει 4 κεφαλές και εφαρμόζεται σε 2 περιοχές ταυτόχρονα. Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, άντρες και γυναίκες. Είναι ασφαλής, δεν πονάει και τα αποτελέσματά της είναι ορατά άμεσα και ιδιαίτερα αισθητά μέσα στον πρώτο μήνα. Ορατά και μετρήσιμα στη μείωση του κοιλιακού λίπους, στη γράμμωση των μυών καθώς και στην ανόρθωση των γλουτών.

Στοχευμένη θεραπεία στην κοιλιακή χώρα, τους γλουτούς, τα χέρια και τα πόδια. Η Υψηλής Έντασης Ηλεκτρομαγνητική Μυϊκή Εκπαίδευση (ΗΙ-ΕΜΤ) ενεργοποιεί τους μυς με εστιασμένη ηλεκτρομαγνητικά πεδία για να δυναμώσει, να συσφίξει και να σμιλέψει το σώμα, χωρίς ενόχληση ή διακοπή λειτουργίας.

Το HI-EMTπαρέχει εστιασμένη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια υψηλής έντασης που περνά μέσα από τις δερματικές και υποδόριες στοιβάδες στην ομάδα μυών – στόχων. Διεγείρει και προκαλεί χιλιάδες συσπάσεις για την ενίσχυση και την αύξηση των μυών , βελτιώνει τον τόνο και την αντοχή τους. Οι συσπάσεις προκαλούν επίσης, την απελευθέρωση ελεύθερων λιπαρών οξέων, που διασπούν τις τοπικές εναποθέσεις λίπους.

Τα αποτελέσματα είναι αισθητά από την πρώτη συνεδρία, αλλά είναι κυρίως αθροιστικά και η βελτίωση της δύναμης και της τόνωσης θα φανεί κατά τη διάρκεια της πορείας, Τα αποτελέσματα θα συνεχίσουν να βελτιώνονται σε διάρκεια 6 μηνών. Κλινικές μελέτες αναφέρουν μέση αύξηση 18% στη μυϊκή μάζα και κατά μέσο όρο μείωση 21% στο τοπικό λίπος μετά από μία πορεία θεραπείας.

Σε 6-8 συνεδρίες των 30΄έχουμε τα παρακάτω ευεργετικά αποτελέσματα:

Το απόλυτο μηχάνημα αισθητικής ιατρικής σώματος!

PHOTOGALLERY