Κέντρο Αισθητικής Evi Kinoli: Make Up Artist - Καλαμαριά
2313 090050
Καλαμαριά • Θεσσαλονίκη

Υδροδρεμοαπόξεση & Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Όλες οι Υπηρεσίες Ομορφιάς
Αρχική
Υδροδερμοαπόξεση
Υδροδερμοαπόξεση
Υδροδερμοαπόξεση
Η θεραπεία του προσώπου Hydradermabrasion είναι η νεότερη πρόοδος στην αναζωογόνηση του δέρματος. Το Hydradermabrasion είναι μια υγρή θεραπεία για τον καθαρισμό, απολέπιση, εκχύλιση, ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία όλα σε ένα. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα σας είναι πιο καθαρό, ομαλό και όμορφο.
H Μικροδερμοαπόξεση είναι χρήσιμη για άτομα με θαμπό ή λιπαρό δέρμα ήπια σήματα ακμής αποχρωματισμού ακμής και πολύ επιφανειακές ουλές ακμής. Η μικροδερμοαπόξεση μπορεί να είναι μια καλή επιλογή θεραπείας για ασθενείς με επιφανειακά δερματικά προβλήματα που αναζητούν οφέλη χωρίς ουσιαστικά παρενέργειες. Τα άτομα με βαθιές ουλές ακμής μπορούν να αναμένουν μια πολύ μεγαλύτερη σειρά θεραπειών.
H Μικροδερμοαπόξεση είναι ένας γενικός όρος που αναφέρεται σε μια μη επεμβατική τεχνική απολέπισης που αφαιρεί το εξωτερικό στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι, αλλά οι περισσότεροι περιλαμβάνουν τη χρήση μιας μηχανής που εφαρμόζει μικροσκοπικούς κόκκους για να απομακρύνει το επιφανειακό στρώμα του δέρματος. Η μηχανή χρησιμοποιεί κρυστάλλους με άκρες διαμαντιών ή άκρες τριχών μαζί με ρυθμιζόμενη πίεση κενού για να σαρώνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.
Αρχική
Όλες οι Υπηρεσίες Ομορφιάς

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Ομορφιάς

2313 090050 

PHOTOGALLERY