Κέντρο Αισθητικής Evi Kinoli: Make Up Artist - Καλαμαριά
2313 090050
Καλαμαριά • Θεσσαλονίκη

Lash Lift (περμανάντ) βλεφαρίδων

Όλες οι Υπηρεσίες Ομορφιάς
Αρχική
Περμανάντ (lash lift)
Περμανάντ (lash lift)
Το Lash Lift βλεφαρίδων είναι η νέα τάση για πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες ώστε αυτές να φαίνονται πιο μεγάλες, πιο φυσικές  κι εντυπωσιακές. Με την τεχνική αυτή, δεν τραυματίζετε και κόβετε (από λάθος χειρισμούς) τις βλεφαρίδες σας με το γνωστό «ψαλιδάκι» προσπαθώντας να τις ανυψώσετε μόνες σας στο σπίτι. Απευθύνεται κυρίως σε άτομα που διαθέτουν μεν μεγάλες βλεφαρίδες, αλλά η φυσική τους φορά είναι προς τα κάτω, με αποτέλεσμα να μη φαίνονται και να μην αναδεικνύουν το βλέμμα τους.

Το Lash Lift είναι η περμανάντ και η βαφή των βλεφαρίδων που κάνει εξειδικευμένο στην τεχνική προσωπικό ώστε να τις ανυψώσει, χωρίς να προκαλεί καμία μα καμία φθορά στις φυσικές σας βλεφαρίδες. Οι βλεφαρίδες ανασηκώνονται από τη ρίζα, είναι απόλυτα φυσικές, αποκτούν μήκος, όγκο και ελαστικότητα. Η τεχνική εφαρμόζεται εναλλακτικά από όσες δεν επιθυμούν extensions βλεφαρίδων.

Η περμανάντ στις βλεφαρίδες διαρκεί όσο και η ζωή της τρίχας (1,5 -3 μήνες). Όταν οι φυσικέ βλεφαρίδες πέφτουν κι έρχονται νέες για να τις αντικαταστήσουν, μπορεί να γίνει νέα εφαρμογή να ενσωματωθούν με τις ήδη γυρισμένες. 

Η τεχνική είναι ακίνδυνη και δεν ερεθίζει τα μάτια, αρκεί να εφαρμόζεται από εκπαιδευμένο προσωπικό. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα

Η διαδικασία

Η ειδικός κολλάει τις κάτω βλεφαρίδες σας με τα ειδικά patches για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να μπλεχτούν και να κολλήσουν με τις επάνω βλεφαρίδες. Στη συνέχεια, τοποθετούνται ειδικά rollers από σιλικόνη κοντά στη ρίζα των πάνω βλεφαρίδων για να πάρουν αυτές την κατάλληλη καμπύλη. Στις βλεφαρίδες γίνεται σταδιακή επάλειψη με δύο ειδικά υλικά. Το πρώτο είναι κατάλληλο για το γύρισμα των βλεφαρίδων και το δεύτερο, είναι ειδική λοσιόν κερατίνης για σταθεροποίηση, φροντίδα κι επανόρθωση της τρίχας. Αφαιρείται το καλούπι και καθαρίζονται μία –μία, οι βλεφαρίδες και το αποτέλεσμα είναι πλέον μόνιμο, εξαιρετικό, με τον πλέον φυσικό τρόπο.

Το αποτέλεσμα μπορεί να ενισχυθεί και να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό και με διάρκεια χρόνου, εάν αμέσως μετά την περμανάντ ακολουθήσει βαφή με ασφαλές προϊόν του μόνιμου μακιγιάζ που χρησιμοποιεί το Κέντρο μας. Με τη βαφή, θα τονιστεί το χρώμα των βλεφαρίδων σας και να γίνουν ακόμη πιο εντυπωσιακές, με απολύτως φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να τις βάφετε καθημερινά, ακόμη και όταν είστε στη θάλασσα.

PHOTOGALLERY